Home Singles IDIOTS – Lonewolf (Eigen Beheer)

IDIOTS – Lonewolf (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Idiots hadden heel wat plannen voor 2020. Een paar maand geleden brachten ze de ep Chapter OneSpring uit en naar het einde van dit jaar zou ep nummer twee Fall uitkomen. Het is de bedoeling dat beide ep’s vervolgens aan elkaar gekleefd worden en dat zo album III ontstaat. Of deze plannen zullen doorgaan is maar zeer de vraag want door de coronacrisis kunnen deze energieke kerels ook niet meer de studio in.

© Björn Comhaire

Onze favoriete idioten zitten echter niet stil. Want hier is single nummer twee uit de eerste ep. In de eerste single Lipstick Glamgirl flirtten Idiots nog met Franz Ferdinand in Lonewolf gaan ze toch een andere kant uit. Vanaf de eerste tonen lijkt deze song wel een instrumentale bewerking van Quatre Mains van dEUS. Zanger Luc Dufourmont mag af en toe wat brabbelen in de microfoon maar omdat zijn stem zo vervormd is, kunnen we er weinig van maken. De “oehoetjes” die eraan toegevoegd werden, lijken dan weer uit Synrise van Goose weggelopen.

De clip is opgenomen in Muziekcentrum Track en Pand.A . Ze hebben deze clip dan ook opgenomen onder de titel: a silly, social distance, dance clip…

Nadat de “!” werd vervangen door een “i”, zijn de Idiots ook muzikaal een andere weg ingeslagen. “Tot ziens” aan de smerige punk, “hallo” aan meer avontuurlijke muzikale uitstapjes. We moesten er even aan wennen, maar na het horen van deze bijzondere single zijn we weer helemaal mee.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More