Home Belgisch IAN THOMAS – 444 (Eigen Beheer)

IAN THOMAS – 444 (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

In 2011 werd Ian Thomas bekend via YouTube, door zijn Nederlandstalige versie van Justin Biebers Baby. Thomas groeide uit tot een tieneridool, bracht vier albums uit en werkte samen met onder andere Snoop Dogg, Lance Bass en Debbie Rowe (ex-vrouw van Michael Jackson). Zijn laatste album Make Things Happen verscheen vier jaar geleden en ondertussen was hij te zien in diverse televisieshows en acteerde hij in Familie. Een jaar geleden is Ian volledig independent gegaan in de muziekwereld en brengt hij terug muziek uit.

Hij heeft zijn verleden achter zich gelaten en maakt nu rauwe r&b met hiphop invloeden. Thomas heeft sinds vorige zomer vier singles uitgebracht en werkte samen met onder andere de Nederlandse rapper F1rstman. Voor de nieuwe single 444 werkte Ian samen met de Belgische producer Anders, waar hij in het verleden ook al mee samenwerkte.

Met 444 gaat Ian Thomas verder de urban pop richting in. De invloed van The Weeknd is duidelijk te horen. De song heeft een internationale sound. Erg origineel klinkt het echter niet. Ian is duidelijk gegroeid maar hij is nog op zoek naar een eigen sound. Met 444 heeft hij alvast een catchy single in de pocket.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More