Home Belgisch HYPOCHRISTMUTREEFUZZ – Used To Be (Noisesome Recordings)

HYPOCHRISTMUTREEFUZZ – Used To Be (Noisesome Recordings)

by Luminous Dash

Hypochristmutreefuzz, de noiseband uit Gent die bestaat uit Ramses Van den Eede (vocals), Jesse Maes (gitaar), Sander Verstraete (bass), Thijs Troch (synths) en Elias Devoldere (drums) stoomt ons klaar voor hun nieuwe album Hypnos. Dat deden ze vorige maand al door Ode To The Night op de wereld los te laten. Gekheid alom. Deze keer is het de beurt aan Used To Be. 

We weigeren de bandnaam Hypochristmutreefuzz af te korten, tegendraads als we zijn want daar houden de heren wel van en dat is duidelijk te horen op Used To Be. Een pittig nummer dat lekker in de oren blijft hangen. De vocals van Ramses in combinatie met de bass/synths en drums zijn bijzonder catchy en rauw. De song wordt hierdoor lekker gedragen en komt in een soort trance vibe. Een aanstekelijke gitaarriff zorgt voor de bijhorende pit en intensiteit. Kortom dit werkt uitstekend en zal ook voor dansbare taferelen zorgen live.

Alle nummers maken deel uit van van het conceptalbum Hypnos dat de heren voorstellen op 11 april in de Sint-Jacobskerk in Gent. Neem alvast jullie knuffel mee want dit zal allesbehalve een slaapverwekkende show zijn.

Pieter Walcarius

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More