Home Singles HYDROGEN SEA – Indigo World (Unday Records)

HYDROGEN SEA – Indigo World (Unday Records)

by Bart Verlent

Na een jaar stilte krijgen we terug nieuws van Hydrogen Sea. Het is dan nog een dubbel nieuwtje ook. Het nummer End Up dat origineel verscheen op de debuutep Court The Dark krijgt namelijk een tweede leven. Deze dromerige track zal gebruikt worden als begintune van de tv-serie BlackOut die komende zondag in première gaat op Eén. Om dat te vieren krijgen we ook nog een nieuw nummer van Birsen Uçar en Pieterjan Seaux.

(c) Hydrogen Sea

Indigo World is de eerste teaser uit de nieuwe ep Symbiosis die op 29 januari het licht zal zien. De song gaat er over dat we terug contact moeten zoeken met de natuur. Het is dan ook een vrij puur nummer geworden waarin Birsen haar zachte stem laat neerdwarrelen op de pianoklanken van Pieterjan. Naar het einde toe vult een trompet het geheel mooi aan.

Het vorige album Automata was echt een groepsplaat maar deze Indigo World heeft het duo toch weer alleen ingeblikt. Voor ons maakt het op zich niet uit want Hydrogen Sea heeft ons met deze wondermooie single weer volledig ingepakt. We wisten al dat dit duo pakkende songs kan schrijven en met deze Indigo World hebben ze weer een mooi pareltje afgeleverd. Nu maar uitkijken naar die nieuwe ep.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More