Home Singles HRTMN – Maybe (Eigen Beheer)

HRTMN – Maybe (Eigen Beheer)

by Hans Verhoeven

Het is een Nederlander – Harm Timmermans – en zijn artiestennaam, HRTMN, lijkt wel uit een 3D-printer te komen. Komt hij ook uit, want hij ging naar de Rock-Academie.

Hahaha! Alsof rock-‘n-roll zomaar kan aangeleerd worden. In de hoek van het klaslokaal staan, met ezelsoren bekroond, een miljoen groepjes die niet kunnen spelen en dat ook niet willen. Waarom zouden ze? Ze laten harten overslaan door iets wat ze doen vooral niet te kunnen.

Dus waren we zeer sceptisch tegenover HRTMN maar kijk; dit is Maybe, in het Engels, daar waar hij ooit in z’n eigen en onze taal z’n stembanden stemde.

Kijk, of nee, lees: wij gaan altijd klagen.

Maar veel redenen daarvoor hebben we niet want Maybe is een wonder van een single. Oké, omdat we dan toch moeten: het instrumentarium is wel heel dik uitgesmeerd, te veel hagelslag op boter tussen sneetjes brood, en Harm Timmermans kan minder en dus beter en waarom niet eens akoestisch? Of heel luid met ongewassen luidruchtig tuig achter zijn rug?

Suggesties, suggesties… Afronden, afronden… Maybe is, lees hierboven, een wonder van een single. Die we live willen horen en zien en voelen en beleven. Tien punten, en HRTMN mag kiezen uit de winkel.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More