Home Singles HOOVERPHONIC – Mysterious

HOOVERPHONIC – Mysterious

by Ann Cnockaert

Hooverphonic lanceert de gloednieuwe single Mysterious. Het nummer is de soundtrack van de Belgische trailer van de Australische topserie Love Me.

Na 27 jaar gaat Hooverphonic terug naar hun roots. Op Mysterious worden elektronische beats doordrenkt met de iconische stem van Geike Arnaert. Het nummer heeft ook wat trippy 90s dance-invloeden.

De Australische serie Love Me gaat over een ontwrichte familie. Wanneer de moeder sterft, gaan zowel vader, zoon als dochter compleet anders om met het verlies en verdriet om de dood van hun geliefde. De dochter steekt de kop in het zand, de vader gaat meteen loos en is klaar voor een nieuw begin.

Over de serie vertelt Callier: : “Het is een niet-Hollywoodiaanse serie. Je merkt dat het ingetogen Australisch is. Het leven zoals het is. Heel realistisch in beeld gebracht – zonder dat het verglijdt in het hyperrealisme van de gebroeders Dardenne. Die bizarre mix tussen esthetiek en realisme, die ligt me wel. Voor mij is de serie heel herkenbaar. Drie jaar geleden is mijn vader gestorven en in mijn familie gingen we ook allemaal anders om met dat verlies. Uiteindelijk staan we allemaal op onze eigen manier in het leven.”

Mysterious klinkt onmiddellijk vertrouwd en toch vernieuwend.

Intussen werkt Hooverphonic aan een nieuwe plaat. Het nieuwe album is nog niet voor meteen, maar de band belooft alvast nog enkele singles in de nabije toekomst.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More