Home Singles GRAPEVINE. – Cross Your Mind

GRAPEVINE. – Cross Your Mind

by Ann Cnockaert

Will Clucas, beter bekend als de stem achter Olympia Palace, onderging met zijn nieuwste project Grapevine. een opwindende verandering. Weg van het vertrouwde indie rockgeluid en de Fender Strats, koos de band voor een duik in een gloed van synths en een verrukkelijk popgeluid dat je terugvoert naar de meeslepende klanken van de jaren 80 en het begin van de jaren 2000.

Grapevine. – Cross Your Mind ©Victoria Wai

Terwijl Swim For My Life je meenam op een zomerse droom, neemt Cross Your Mind je mee op een avontuurlijke nacht. Het nummer ademt een subtiele onrust uit, maar barst tegelijkertijd van de energie, waardoor het onweerstaanbaar is om te beluisteren.
Het nummer draait rond risico’s nemen en alles op het spel zetten, wat duidelijk wordt in de moedige productie die een sfeer oproept vergelijkbaar met een casino of een arcadehal waar de inzet hoog is.

Doordrenkt met energie en bedoeld als een enerverende nachtelijke rit, haalt Cross Your Mind zijn inspiratie uit legendarische acts uit de jaren 80 zoals Fleetwood Mac, Eurythmics en Tears for Fears, met een knipoog naar nostalgische popartiesten zoals The Weeknd.

Met Cross Your Mind laat Grapevine. opnieuw zien hoe veelzijdig ze zijn en hoe ze verschillende muzikale paden verkennen. Het nummer draagt een onmiskenbare energie en belichaamt een opwindende mix van nostalgische klanken met een eigentijdse touch.

InstagramSpotify

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More