Home Belgisch GOOSE vs AUDI – Circles (Universal).

GOOSE vs AUDI – Circles (Universal).

by Didier Becu

We zijn er vrijwel zeker van dat de meningen over de nieuwe single van Goose ver uiteen zullen liggen. Want jawel, op Circles gaat het viertal in duel met een auto!

Je kan wel grapjes maken over Johnny’s en Fast & The Furious-idioten (want we ook gaan doen), maar het resultaat is toch vrij uniek. Een geslaagde combinatie tussen de typische ravegeluiden van Goose (zoals altijd doorspekt met wat 80’s-invloeden) en een ronkende Audo die voor de “vocalen” zorgt.

Circles is het eerste wat we horen sinds het indrukwekkende What You Need-album en een bewijs dat de West-Vlamingen op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen.  Een instrumentaal nummer, tenzij je ervan uit gaat dat de auto zingt. En jawel, dankzij N.E.R.D. (of was het dan toch gewiekste marketing?) weten we dat Goose deze zomer op Pukkelpop staat.

En om met dat grapje te eindigen…dankzij Goose hebben de Johnny’s van deze wereld nu eindelijk hun droomhit. Circles blijft desalniettemin fantastisch…

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More