Home Belgisch GLORIA BOATENG – Kumasi (Cebeat Records).

GLORIA BOATENG – Kumasi (Cebeat Records).

by Didier Becu

Vraag ons wat we de meest aanstekelijke song van de week vonden en dan antwoorden wij zonder veel poeha, de single van Gloria Boateng.

Een Gentse met Ghanese roots en een muzikante die weet hoe goede beats moeten klinken. Het is zelfs zo dat deze hiphopster ze zelf produceert.

Gloria heeft al heel wat pluimen op haar hoed verzameld zoals een finale in Humo’s Rock Rally of op een concours van het Hongaarse Sziget waarbij ze 300 andere bands in het zand liet bijten. Dit maar om te zeggen dat deze dame tonnen talent heeft!

De song Kumasi (de geboorteplaats van haar vader) gaat over het feit dat Gloria ontdekte dat heel wat van haar familie verspreid over heel de wereld leeft.

Deze eerste song is de voorbode van haar eerste ep die vandaag (22 juni 2018) uitkomt. De onweerstaanbare hiphop heeft het speelse van 80’s hiphopacts als Salt ’N Pepa, maar ook het rebelse van MIA.

Vi.be

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More