Home Belgisch GLINTS – Not A Rapper (PIAS).

GLINTS – Not A Rapper (PIAS).

by Bram Langmans

Glints is al enkele jaren geen onbekende meer in de Belgische muziekwereld. Toch is het nog wachten tot maart 2020 vooraleer Jan Maarschalk Lemmens zijn eerste langspeler op de wereld los zal laten.

(c) Thor Salden

Onder de titel Not A Rapper lanceert de jongeman echter nu al een reeks nieuwe songs die uiteindelijk het album niet gehaald hebben, maar die het – naar eigen zeggen – toch verdienen om gehoord te worden. En als wij afgaan op de gelijknamige eerste track uit de reeks, dan kunnen wij moeilijk anders dan dat volmondig beamen.

Not A Rapper is namelijk een erg aanstekelijke en ook uiterst vermakelijke UK hiphop track met een heerlijk refreintje dat lichtjes aan The Streets doet denken en een behoorlijk indrukwekkende rappartij. Als enige minpuntje zouden wij kunnen aanhalen dat de song veel te kort is, maar ach: wij duwen dan maar gewoon nogmaals op play en daarmee is ook dat kleine euvel weer verholpen.

Op 6 maart presenteert Glints zijn debuut-album in de Ancienne Belgique. Meer info daarover vind je hier.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More