Home Singles GIANNI MARZO FEAT. CHANTAL ACDA – Half Crazy (Zeal Records)

GIANNI MARZO FEAT. CHANTAL ACDA – Half Crazy (Zeal Records)

by Bart Verlent

Vorig jaar debuuteerde Gianni Marzo met het wondermooie album The Vessel. Na jaren bands (Isbells, Ansatz Der Maschine en Marble Sounds) te voorzien van zijn prachtige gitaarklanken, was het tijd om uit de schaduw te treden en eigen songs onder eigen naam uit te brengen.

© Gianni Marzo

Half Crazy is nog een nieuwe single uit deze mooie debuutplaat. Isbells collega Gaëtan Vandewoude nam de productie, drums en mix voor zijn rekening en schreef samen met Gianni de arrangementen. Hij kreeg ook nog versterking van mooi volk zoals zangeres Chantal Acda en violiste Beatrijs De Klerck, die beiden ook bij Isbells spelen.

Gianni maakte een knappe compositie die gaat over het voorbijglijden van de tijd. Soms raast die zo snel voorbij dat je ervan gaat duizelen. Waar zijn die tijden naartoe? Waar zijn de mensen die je toen zo dicht bij je had? Hoe kwam ik hier terecht? Vragen die we ons vandaag meer stellen dan ooit tevoren.

Half Crazy staalt veel positiviteit uit met warme brede arrangementen. De viool van Beatrijs speelt daarin een hoofdrol. Dat Acda haar collega op einde komt bijstaan is een mooi extraatje dat het nummer af maakt. Het is vooral een prachtig lied dat stevig binnenkomt.

BANDCAMP

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More