Home Singles GERALDINES – Now

GERALDINES – Now

by Bart Verlent

Het was al een tijdje geleden dat we nog iets nieuws gehoord hadden van de Mechelse band Geraldines. Na drie ep’s bracht het viertal in 2020 eindelijk hun debuutplaat Never Worry Always Worry uit. Het was een geweldige schijf die helaas niet de aandacht kreeg die ze verdiende (je weet wel waarom). Het voorbije jaar vonden ze gelukkig nieuwe moed en werkten ze hard aan “die moeilijke tweede plaat”. Het resultaat mogen we in het voorjaar van 2024 verwachten.

Om ons al wat te doen watertanden, krijgen we nu een single uit dat nieuwe album. Now klinkt een beetje als Pixies met een grunge randje en een glamrock vibe. Het schuurt, knalt, grijpt je bij de keel en sleurt je heel de kamer rond. Geraldines zijn terug en dat zal iedereen geweten hebben.

Ze hebben de “corona-kater” blijkbaar goed doorgespoeld en staan er sterker dan ooit. Laat die tweede plaat er maar snel komen.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More