Home Singles GEOFF WYLD – Daydreamer

GEOFF WYLD – Daydreamer

by Ann Cnockaert

Het verhaal van de Nederlandse band Geoff Wyld begint wanneer een jongen op de middelbare school al zijn moed bij elkaar raapt en met een boeket bloemen in de hand aanbelt bij zijn grote liefde. Het is niet het meisje in kwestie dat de deur opendoet, maar haar jongere broer. Deze toevallige ontmoeting leidt tot een jarenlange vriendschap, die nog versterkt wordt als ze besluiten samen muziek te maken. Daydreamer is de titeltrack uit de debuutep die Geoff Wyld in september zal voorstellen.

Daydreamer gaat, zoals de titel al zegt, over dagdromen. Iedereen heeft zo nu en dan een dagdroom en die kan voor iedereen anders zijn. Je kunt dromen over je geliefde, over het idyllische leven dat je graag zou willen hebben of misschien over je droombaan. Dagdromen zijn, vooral in moeilijke tijden, een kort uitstapje naar een andere dimensie. Maar wat als je je dromen werkelijkheid zou kunnen maken? Ook al lijken ze soms nog zo ver weg of kunnen ze abrupt verstoord worden of misschien wel helemaal nooit uitkomen. Het kan je ook veel moois brengen.

“In de videoclip hebben we vooral geprobeerd om onze identiteit als Geoff Wyld te weerspiegelen. De omgeving waar we de videoclip gingen opnemen was belangrijk voor ons. De natuur moest duidelijk zijn, maar ook de eenvoud die in de single te horen is. Omdat we alle drie uit het natuurrijke Limburg komen en twee van ons uit het heuvelachtige zuiden, kozen we ervoor om onder andere in het drielandengebied te filmen”, aldus Geoff Wyld

Indie psychedelica gecreëerd door catchy gitaarmelodieën, lome maar energieke baslijnen en heavy beats worden op hun mooist gebroken in de nieuwe single van dit beloftevolle trio.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More