Home Singles FUNERAL DRESS  – Ho Ho, Santa’s Back In Town

FUNERAL DRESS  – Ho Ho, Santa’s Back In Town

by Nel Mertens

Funeral Dress weet het al even: we zijn de kerstsingles van Mariah Carey en George Michael meer dan beu en al enkele jaren op zoek naar een alternatief om de kerstdis op te fleuren als de familiekalkoen geserveerd wordt.
Nog voor het jaareinde stunten de Belgische punkers met… jawel, een kerstsingle!

“We zijn volop bezig met de voorbereiding van onze nieuwe plaat, die in 2023 zal uitkomen. Onze gitarist kwam ineens met het ideetje af voor dit nummer. Eerst keken we nogal raar op, maar hoe meer we het nummer begonnen te spelen, hoe meer we er de fun van inzagen… Ho ho Santa’s back in town”, laat de band weten.

Voor ons in elk geval een waardig plaatsvervanger voor de middernachtmis dit jaar, want in klassieke uptempo punksfeer, zijn de woorden ‘ho ho’ uiteraard meer dan geschikt om voor een sing along X-mas-song te zorgen!

Deze Bad Santa’s zijn al helemaal in feeststemming, zoals we ook te zien krijgen in de bijhorende videoclip! De kerstman houdt van Jack, Maria van iedereen en er werd nog nooit eerder zo jolig aan die kerstster gezwengeld.

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More