Home Belgisch FULCO – Nergens Heen.

FULCO – Nergens Heen.

by Luminous Dash

Fulco Ottervanger is een bezig baasje. Hij beroert de toetsen bij De Beren Gieren, Beraadgeslagen en Stadt (waarbij hij ook zingt) en maakte tussendoor ook nog tijd om een, binnenkort te verschijnen, soloplaat op te nemen. Recent liet hij een eerste single, De Sms’ende Mens op de wereld los. Een waanzinnige, hevig om zich heen slaande, song met Siri in een glansrol. Qua sound en setting schatplichtig aan de new wave van Arbeid Adelt. En of we enthousiast waren!

Nu is er de tweede vooruitgeschoven single Nergens Heen. En laten we direct met de deur in huis vallen: daar zijn we toch iets minder enthousiast over. Begrijp ons niet verkeerd: het is geen slechte single, maar voor Fulco’s doen wat gewoontjes. We missen de humor, de muzikale bravoure die we in zijn eerder werk terugvinden. Het is iets te weinig avontuur en iets teveel kleinkunst.

Het is dus niet altijd feest voor Fulco, maar met één straffe en één ok song kan het nog altijd: Ottervanger maakt misschien toch nog de perfecte Nederlands popplaat. We duimen in ieder geval mee!

Tekst: Siegfried Schutijzer

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More