Home Singles FAYE WEBSTER – But Not Kiss (Secretely Canadian)

FAYE WEBSTER – But Not Kiss (Secretely Canadian)

by Hans Verhoeven

En ze is nog zo jong… Hoe oud gaan we niet verklappen maar haar eerste van vier lp’s bracht ze uit toen ze zestien was, toen wij hier en op die leeftijd ons vooral zorgen maakten over jeugdpuistjes. Maar wij probeerden hier te lande te leven en niet, zoals haar, in Atlanta, Georgia.

© Michelle Mercado

Ze is dus nog jong, ze zal dat altijd blijven maar ze is inmiddels een vrouw, wat dat ook maar wil zeggen, en dit is haar nieuwe single. But Not Kiss, waarin ze weer een meisje geworden is en heel breekbaar haar thema aanraakt zoals The Shangri-Las dat in Past, Present and Future, 1966, deden.

Ja, ze houdt van hem en nee, ze is nog niet zeker. In haar echte leven is Webster ook nog verre van zeker: ze houdt van jocks, American Football Players, maar ze weet het allemaal niet zo goed wegens onzekerheid. Gun haar die, gun haar dat. Dit is emotie en emoties kunnen zomaar aan scherven vallen en scherven brengen niet altijd geluk.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More