Home Singles EVA DE ROOVERE – Spijt

EVA DE ROOVERE – Spijt

by Bart Verlent

Eva De Roovere is al jaren een vaste waarde in het Belgische muzieklandschap. Vanaf 1998 schitterde ze bij Kadril tot ze in 2004 ging samenwerken met Gerry De Mol voor het project Kleine Blote Liedjes. In 2006 verscheen haar solodebuutalbum De Jager waarin ze helemaal openbloeide. In 2014 bracht ze het album Chanticleer uit waar ze voor het eerst in Engels zong, maar op haar laatste album La Loba uit 2019 keerde ze terug naar haar moedertaal.

© Eva De Roovere

Begin 2022 komt Eva De Roovere met een nieuw album Hier En Nu waar deze Spijt het eerste voorproefje uit is. Eva schreef het nummer samen met drummer Toon Van Dionant. De productie was in handen Ken “Fatty K” Flaman en Wouter De Schutter. Het nieuwe album zou “een knaller” van een popplaat worden en als alle nummers in de lijn liggen van Spijt kunnen we dat best geloven.

Spijt is een catchy song waar gitaren hand in hand gaan met synthesizers. Het is een nieuw kant van De Roovere die toch bekend in de oren klinkt maar tegelijkertijd vernieuwend. Pure De Roovere-topklasse.

Op 5 april stelt Eva De Roovere, samen met haar band, de nieuwe plaat voor in de Brusselse Ancienne Belgique.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More