Home Belgisch ESZRA – Vitamin D

ESZRA – Vitamin D

by Filip Verbeeck

Eszra (echte naam Joke Derre) begon als straatmuzikant in Brugge vanwaar ze ook afkomstig is. In 2008 verhuisde ze naar Gent voor haar studies. Ze werd verliefd op de lokale muziekscene en besloot er te blijven. Doorheen de jaren deed ze het voorprogramma van onder andere Stef Kamil Carlens en Anton Walgrave. In 2017 selecteerde Gabriël Rios haar als één van de ‘Lokale Helden’ van Gent.

Begin mei verscheen haar debuutsingle Vitamin D.

Van dit soort nummers worden we instant gelukkig. Fijn ritme en fantastisch gezongen en ook de breaks in de song zijn knap gedaan. We betrappen ons er zelfs op dat we na de eerste keer beluisteren al proberen mee te zingen! De vergelijking met Eliza Doolittle en Lily Allen zijn niet onterecht wat kan tellen als compliment.

Nummers zoals deze zouden er meer moeten zijn. Dikke smile van begin tot einde. Hopelijk wordt dit een grote zomerhit, het zou 100% verdient zijn en van harte gegund.

Check ook de toffe video!

INSTAGRAM / FACEBOOK / SPOTIFY

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More