Home Belgisch EQUAL IDIOTS – 16 (Caroline).

EQUAL IDIOTS – 16 (Caroline).

by Luminous Dash

Equal Idiots, Hoogstratens finest, hebben in tegenstelling tot u oud en nieuw in de studio doorgebracht. Het resultaat daarvan heet Adolescence Blues Community, hun tweede lp, die vanaf 21 februari zomaar overal te koop is.

(c) : Caroline/Noisesome

Naar het schijnt hebben Thibault en Pieter eens lang nagedacht, in die studio. Over hun sound, over zichzelf, over opgroeien en oud worden. Maar daar valt in de single 16 weinig van te merken. Is het toegestaan om te vloeken in recensies? Want, godverdomme! Het geroffel van Eddie Cochran’s Something Else schiet 16 op gang en dan gaat het van rammerammeramme en zestien zijn, iets met hormonen naar het schijnt.

Laat dit knallen. Spring in zetels of beddengoed. Gooi kussens. Maar doe in godsnaam (daar is hij weer) iets onnozels. Single van de maand.

Op zaterdag 1 februari echter geven Thibault Christiaensen en Pieter Bruurs een try-out in De Nest concerts in Sint-Niklaas. Tickets in voorverkoop kosten €12,79 en zijn verkrijgbaar via deze link.

Hans Verhoeven

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More