Home Singles ELEPHANT STONE – The Spark (Fuzz Club)

ELEPHANT STONE – The Spark (Fuzz Club)

by Ann Cnockaert

Na een reeks uitverkochte shows in het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie vorige maand, kondigt de productieve psych-pop band Elephant Stone uit Montreal hun nieuwe album Back Into The Dream aan, dat op 23 februari zal verschijnen via Fuzz Club in Europa. Het avontuur begint met het openingsnummer The Spark.

© Laurine Jousserand

Rishi Dhir van Elephant Stone beschrijft The Spark als een krachtige uitnodiging om dieper te graven en de creatieve magie van ‘songwriting’ te verkennen. Hij vergelijkt het maken van een nummer met het vangen van een vonk van inspiratie die vluchtige gedachten omzet in iets tijdloos.

The Spark is zijn eerbetoon aan het creatieve proces, waarin toevallige momenten samenvallen en de kunstenaar de essentie van inspiratie vastlegt. Voor hem is elke voltooide song een bron van voldoening en een drijfveer om steeds opnieuw die creatieve vonk te ontdekken.

Elephant Stone’s meeslepende melodieën doordrenkt met invloeden uit diverse muziekstijlen hebben nu al onze interesse gewekt. Dit voorspelt veel goeds voor het aanstaande album.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More