Home Singles ECHO CITY WAVES – I’m In Love With A German Film Star (Wagonmaniac)

ECHO CITY WAVES – I’m In Love With A German Film Star (Wagonmaniac)

by Bart Verlent

De 80’s blijken nog steeds “hot” te zijn. Dat bewijst het succes van W-Fest en de vele reünietournees van bands uit de jaren tachtig die hun materiaal terug live willen brengen.

Het bracht drumster en zangeres, Caroline Clement, gitarist Steven Janssens, bassist Luc Waegeman, keyboard speler Jan Borre en zanger Frank Cosaert op het idee om een band op te starten die de gekende 80’s newwaveklassiekers live gaat brengen.

© Echo City Waves

Je mag van Echo City Waves dan ook hits verwachten van onder andere O.M.D., Martha & The Muffins, Japan, Gary Numan, Human League, Siouxsie & The Banshees… In hun eerste single pakten ze de “underground klassieker” I’m In Love With A German Film Star van The Passions aan.

Het is een fijne cover, die heel trouw blijft aan het origineel. Je moet zelfs heel goed luisteren om te merken dat dit een cover is. Als W-fest nog eens te maken krijgt met annulaties van verschillende bands, dan kan de organisatie gewoon Echo City Waves inschakelen om ze te vervangen.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More