Home Belgisch DRESSCODE – Straight

DRESSCODE – Straight

by Ann Cnockaert

In de diepe nachtelijke stilte ademt Dresscode zijn melodieën uit. David Brichard en Fred Hyat, de twee kernleden, vormen de ziel van dit muzikale avontuur dat doordrenkt is van een wervelwind aan emoties. Hun klanken weerspiegelen een wereld van liefde, hyperconsumptie en menselijk ongemak, waar elektronische klanken samensmelten met een duistere rockvibe, geïnspireerd door de invloedrijke golven van de new wave.

David, met zijn diepe stem, badend in een sfeer van nostalgie, leidt de weg op de vocale frontlinie, terwijl Fred zijn gitaren afstemt om als hypnotiserende synthesizers te klinken. Samen weven ze een sonisch tapijt dat elke track vult met een onmiskenbare melancholie die verweven is met de essentie van Dresscode.

Straight is afkomstig van hun meest recente ep Visions Of Failure en werpt een blik op de obstakels van langdurige relaties en de verlangens naar een heropleving van de passie. Het nummer verkent de uitdagingen die gepaard gaan met het doorstaan van de jaren als partners en benadrukt het verlangen naar een vernieuwde en intense connectie.

Met een solide basis in Wallonië is het nu tijd voor Dresscode om de Vlaamse horizon te verkennen en hun unieke geluid naar een breder publiek te brengen. Wij zijn alvast overtuigd!

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More