Home Belgisch DOGANOV – Twincest  (Eigen Beheer)

DOGANOV – Twincest  (Eigen Beheer)

by Didier Becu

Een band die naar onze goesting net iets te ondergewaardeerd is: Doganov. Al een tijdje bezig, maar omdat de omstandigheden het soms noodzakelijk maken, zijn ze volledig op zichzelf aangewezen. En dan duurt het wat langer, maar komen doen ze er wel.

Onlangs uitgebracht, de nieuwe single Twincest. Aangekondigd op Winterfest door zanger Karl Cleeren als een titel die te interpreteren valt als incest, maar dan twee keer erger. De band is altijd wel in voor een grapje, maar hun muziek staat als een huis. Nu ook. Twincest gaat over verslaving aan schoonheid en vreemde relaties (tja), en toont perfect aan waar Doganov voor staat. Er is wel een link met de melancholie met gothrock, maar de loeiharde gitaren die ecombineerd worden met de elektronica haalt het uit dat vakje. Niet dat vakjes er moeten zijn, want je kon even goed stellen dat Doganov gewoon weeral een keigoede song heeft neergepend. Soms is simpel beter dan moeilijk.

Nu ja, waarom woorden lezen, klik gewoon op de clip en oordeel zelf. Onlangs werd trouwens aangekondigd dat Doganov is bijgevoegd aan de line-up van W-Fest in augustus.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More