Home Singles DIVIDED – Futures (DUNK!Records)

DIVIDED – Futures (DUNK!Records)

by Björn Comhaire

Ze zijn met vier, komen uit West-Vlaanderen, waren bij de laureaten van de eerste editie van Sound Track en maken al een jaar of acht samen muziek (check hier het interview dat we toen met hen hadden). Pepijn Vandaele, Jelle Rouquart, Staf Walschap en Torre Maertens vormen samen Divided en mogen zich sinds kort verheugen in de steun van metal en aanverwanten label Dunk!Records.

Coverart Futures © Divided

Nieuwe single Futures bevat alle elementen van een goed sludge metal nummer inclusief distorted gitaren, stemmingswissels en een welgemikte brul die zich een weg recht door je hersenen naar de amygdala (aka het paniekcentrum) boort. Denk Amenra, Cult of Luna en Psychonaut maar toch vooral Amenra.

De single werd opgenomen in de Much Luv Studio waar ze de hulp kregen van het imposante muzikale brein van Tim de Gieter. Futures is de eerste single uit de debuutep die op 8 april gereleased wordt. Iets om naar uit te zien!

Je kan Divided binnenkort live aan het werk zien op:

23/03 – De Casino, Sint-Niklaas (+ Brutus) / SOLD OUT
24/03 – Farrm, Hasselt
15/04 – Wilde Westen, Kortrijk (ep release concert)
16/04 – Couterfest, Poperinge
23/04 – De Zwerver, Leffinge (+ Psychonaut, Cobra The Impaler, H I R O)
26/05 – Dunk!Fest, Vooruit, Gent

FACEBOOK / INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More