Home Singles DELTA CRASH – Growler (Pig Parade Records)

DELTA CRASH – Growler (Pig Parade Records)

by Bart Verlent

Na drie jaar stilte is Delta Crash er terug. Deze band uit Wetteren belandde in 2016 in de selectie van De Nieuwe Lichting en datzelfde jaar wonnen ze de publieksprijs van Humo’s Rock Rally. Het jaar daarop verscheen hun debuutplaat Blue Embrace. Er volgden nog twee singles en daarna niks meer. In alle stilte werkte het viertal aan een nieuwe plaat die in maart eindelijk zal verschijnen.

Op de singles Cream uit 2019 en Another Round uit 2020 was al te horen dat Delta Crash wat elektronisch invloeden in hun sound verwerkte en die lijn hebben ze op Growler doorgetrokken. Maar wees gerust het viertal maakt nog steeds catchy indierock en deze single is opnieuw een stevig schot in de roos. Met een straf eigen geluid leveren ze weer een prachtige compositie af die heel verslavend werkt.

Nu nog een paar maanden wachten op het tweede Delta Crash album en dan krijgen we nog meer van die zalige tracks te horen.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More