Home Singles DE SNOEPFABRIEK – Plaksnoep

DE SNOEPFABRIEK – Plaksnoep

by Bart Verlent

Wat krijg je als je een avontuurlijke drummer als Arno Grootaerts (Dishwasher_, Pavlove) en keyboard wizard Elias D’hooge (Skikata Ga Nai, Elias D’hooge Trio) bij elkaar zet? De Snoepfabriek. Al prutsend brengen deze improvisators in de snoepfabriek invloeden uit jazz, elektronica, funk en hiphop samen. De afgelopen maanden creëerde het duo verschillende korte stukjes die ze de titel Snoop Beats gaven en die ze op hun sociale media kanalen deelden. Die werden dan weer opgepikt door Rik De Bruycker en Lefto van Studio Brussel.

© De Snoepfabriek

Het was dan ook hoog tijd dat het duo eens iets ‘officieel’ uitbracht. Dat hebben ze nu gedaan met de (ook weer korte) single Plaksnoep die de voorloper is van de debuutep die op 8 maart zal verschijnen. Met deze kleverige snoep brengt het duo lekkere aanstekelijke funk met bijzondere kraut en klassieke invloeden.

Deze single smaakt naar meer, veel meer! Na twee zalige minuten willen we nog meer van die sticky tracks vol zalige breakbeats en een arsenaal aan aanstekelijke sounds. Laat De Snoepfabriek maar snel draaien.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More