Home Belgisch CROWD OF CHAIRS – Crowds Suck Me Dry (Live Fast Die Young).

CROWD OF CHAIRS – Crowds Suck Me Dry (Live Fast Die Young).

by Didier Becu

Crowd Of Chairs. Ze kunnen best poppy klinken als ze dat willen zoals op het intrigerende wereldnummer Ibogaine. Nu ja, bij de modale popliefhebber zal het alleen maar migraine veroorzaken. Lawijt zullen de meeste zeggen.

Luid is het zekers, maar het is noise waar je heel wat verschillende emoties in tegen komt, vaak gitzwarte.

Dat geldt eveneens voor Crowds Suck Me Dry die getrokken is uit de plaat met de alleszeggende titel Fuck, Fuck, Fuck en nog steeds verkrijgbaar is via Live Fast Die Young, en waar nu een video van is gemaakt.

Snoeihard, en alweer het soort muziek dat heel wat buren als storend geluidsoverlast zullen klasseren. Ze weten niet wat ze missen!

Intens, recht op uw smoel en je een gevoel geeft dat je bij ieder einde van een Crowd Of Chairs-optreden kan voelen: de gitaren op de grond smijten en zeggen dat je je goesting hebt gedaan, en hoe!

Crowd Of Chairs spelt op het INSERT NAME FESTIVAL in de  KulturA in Luik op 21 april samen met Peter Kernel, BISON BISOU en The Guru Guru. Binnenkort worden er nog meer concertdata aangekondigd.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More