Home Singles COURTNEY MARIE ANDREWS – These Are The Good Old Days (Fat Possem Records)

COURTNEY MARIE ANDREWS – These Are The Good Old Days (Fat Possem Records)

by Bart Verlent

Volgende maand verschijnt het nieuwe album Loose Future van de Amerikaanse singer-songwriter, dichteres en kunstschilder Courtney Marie Andrews. Ze nam de plaat op met producer Sam Evian (Big Thief, Cassandra Jenkins, Anna Burch) en met Chris Bear van Grizzly Bear op drums. Josh Kaufman van Bonnie Light Horseman nam meerdere instrumenten voor zijn rekening. Het materiaal op deze nieuwe langspeler is doordrenkt van een gevoel van romantiek, mogelijkheden en vrijheid.

© Courtney Marie Andrews

These Are The Good Old Days is het derde voorproefje uit de te verschijnen plaat en is gebaseerd op de favoriete uitspraak van Courtney’s oom. Het herinnert er haar aan om te leven in het moment. Het is een feelgood song die ze wou schrijven na de donkere coronatijd. Het is een vrolijk nummer waar de zon instant van gaat schijnen.

Na het titelnummer en Satelite is dit nu al het derde pareltje waarmee Courtney ons verbaast. Het is americana maar ook weer geen typische americana, ze maakt haar eigen genre en dat op zich al uniek is.

Op 12 maart komt Courtney Marie Andrews Loose Future voorstellen in de Brusselse Botanique.

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More