Home Singles CHARLOTTE ADIGÉRY + BOLIS PUPUL – Mantra (DEEWEE)

CHARLOTTE ADIGÉRY + BOLIS PUPUL – Mantra (DEEWEE)

by Bart Verlent

2022 was voor Charlotte Adigéry en Bolis Pupul een spectaculair jaar. Het duo heeft een wereldtournee achter de rug met meer dan 50 optredens waarvan de meeste volledig uitverkocht waren, een optreden bij de BBC muziekshow van Jools Holland, met Grace Jones optreden op het KCRW Festival en natuurlijk hun debuutplaat Topical Dancer die overal lovend werd onthaald.  

Daarom krijgen we nog een single uit die straffe plaat. In 2019 brachten Charlotte en Bolis de audiovisuele meditatietape Yin Yang Self-Meditation uit waar deze Mantra al opstond in een andere versie. Het duo gebruikte in het nummer elementen uit de originele opname zoals de ‘stream of conciousness’ en de hartslag. Waar de meditatietape je uitnodigde om naar binnen te kijken, nodigen Adigéry en Pupul je nu uit om je te uiten met deze groovy Mantra

Mantra begint wat ingetogen maar wordt dan mooi opgebouwd tot een echte dansvloer hit. Het duo weet iedere keer weer met iets unieks af te komen dat erg aanstekelijk werkt en dat geldt weer helemaal voor Mantra.  

Wie Charlotte en Bolis dit jaar nog aan het werk wil zien en geen tickets heeft voor de uitverkochte optredens in Brugge, Antwerpen of Gent, kan zijn kans nog wagen om één van de laatste tickets te bemachtigen van Het Depot in Leuven waar het duo op 5 november een stevig feestje gaat bouwen.  

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More