Home Singles CHARLOTTE ADIGERY – Bear With Me (And I’ll Stand Bare Before You) (DEEWEE)

CHARLOTTE ADIGERY – Bear With Me (And I’ll Stand Bare Before You) (DEEWEE)

by Bart Verlent

Nu David en Stephen Dewaele door corona niet in clubs kunnen draaien of kunnen optreden, moeten de broers creatief met hun tijd omgaan. Daarom stelden ze een verzamelaar samen waarop, naast nummers van Soulwax en het Dewaele project EMS Synthi 100, songs staan van onder andere Future Sound Of Antwerp, Laima en Die Verboten. Het Compilatiealbum Foundations verschijnt op 7 mei op het DEEWEE label, het is de 50ste release van dit label.

© Björn Comhaire

Op deze verzamelaar kon Charlotte Adigéry natuurlijk niet ontbreken. Er staan zelfs twee nummers op van haar. Het drie jaar oude Paténipat afkomstig van haar ep Zandoli, en een nieuw nummer. Bear With Me gaat zowel over isolatie als over verbinding en over de confrontatie met de manier waarop we momenteel leven. Charlotte schreef het nummer samen met haar muzikale partner Bolis Pupil (Boris Zeebroek) tijdens de lockdown. Zo gaat het nummer ook een beetje over de angsten die je als artiest ervaart in deze vreemde tijden. Adigéry is de lockdown, naar eigen zeggen, ook wel een beetje dankbaar. Ze heeft er veel uit geleerd.

Naar Adigéry’s normen is deze Bear With Me een rustig nummer. Verwacht geen stevige beats of drukke sequencers. Op deze song horen we een een pure Adigéry met een lekkere baslijn, subtiele beats en af en toe wat gesamplede strijkers.

Bear With Me is een typische Adigéry/Pupil compositie die toch wat gemoedelijker klinkt dan anders. Een heel aanstekelijk nummer ook, waar je na één luisterbeurt verslaafd aan bent.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More