Home Belgisch CASUAL SUNDAY – Diver (Eigen Beheer)

CASUAL SUNDAY – Diver (Eigen Beheer)

by Astrid Venturuzzo

Casual sundays, zo gaan we er in deze tijden van quarantaine wel nog een aantal beleven. Maar wanneer dit gebeurt met muziek van de heren van Casual Sunday op de achtergrond, zullen we ons alvast niet meer vervelen.

(c) Casual Sunday

Deze vier jongemannen uit Rotselaar zijn al een tijdje op zoek naar een eigen sound en hebben na een jaar optreden recentelijk hun eerste single de wijde wereld ingestuurd. Als je vertelt dat je inspiratie haalt bij Big Thief, The Cure, David Bowie en The War On Drugs, dan heb je meteen onze volle aandacht en dit was bij het luisteren naar single Diver inderdaad het geval.

Diver begint rustig en houdt dat ook een tijdje aan. Net wanneer je denkt dat de song misschien toch dat tikkeltje te lang aansleept, blijkt het gewoon een opbouw te zijn voor een heerlijk einde, volledig gekleurd door een uiterst aangename newwavevibe. Na een eerste luisterbeurt, lijkt het dat de heren de zoektocht naar hun sound mogen staken. Deze werd namelijk gevonden. Wij zetten ons alvast schrap voor volgende zondag.

Je kan Casual Sunday volgen via Facebook , Instagram en YouTube.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More