Home Singles CASARES – Fish On Land

CASARES – Fish On Land

by Bart Verlent

Nadat Laurens Mannaerts zijn master behaalde in klassieke gitaarmuziek besloot hij zich volledig te richten op productie en bands. Hij bracht vaak zijn vakantie door in het kleine Spaanse stadje Casares waar hij zijn eerste songs schreef. Het was dan ook logisch voor Mannaerts dat hij zijn songs wilde uitbrengen onder de naam van deze stad.

© Casares

Vorige maand verscheen de eerste single In Your Eyes van Casares die was opgebouwd uit avontuurlijke elektronische soundscapes waarop hij zijn donkere stem legde. Op Fish On Land keert hij terug naar zijn basis met de akoestische gitaar. Het klinkt heel puur, vooral omdat hij een duet met zichzelf zingt, wat het heel bijzonder maakt. De elektronica is ook aanwezig maar functioneert meer op de achtergrond.

Deze tweede single van Casares klinkt sfeervol en warm. We zouden het kunnen beschrijven als een combinatie van de donkere vibe van The National met de warme elektronica van Jamie Woon. Deze jonge muzikant/producer heeft talent, dat hoor je aan alles.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More