Home Singles CAPILLARY WAVE – Bubblegum Skies

CAPILLARY WAVE – Bubblegum Skies

by Bart Verlent

Stijn Bluekens en Justine Lambrechts vonden elkaar door hun bijna identieke muzieksmaak. Stijn heeft een achtergrond als muziektherapeut, Justine heeft dan weer veel tekstuele en visuele verbeelding. Samen zien ze Capillary Wave als een artistiek project. Pianist Ruben Lievens werd er bijgehaald en samen hebben ze hun debuutep inblikt.

© Capillary Wave

Bubblegum Skies is het titelnummer van de ep. Het nummer begint als een mooie, intieme folksong waarin Stijn Justine knap begeleidt op akoestische gitaar. Ze zingt met haar warme flexibele stem de sterren van de hemel. Op de achtergrond horen we de piano van Lievens. Naar het einde toe verandert de sfeer van het nummer volledig en krijgen we een stevige, donkere en bombastische postrock vibe die het dromerige sfeertje volledig verstoort. Gelukkig sluit de akoestische gitaar het nummer terug rustig af.

We horen duidelijk waar Capillary Waves naartoe wil, maar het einde klinkt toch iets te geforceerd. Er is duidelijk veel talent aanwezig in dit trio, we zijn benieuwd naar wat ze nog meer in hun mars hebben.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More