Home Singles CALICOS – Reliving (Mayway Records)

CALICOS – Reliving (Mayway Records)

by Bart Verlent

In mei zagen we Calicos aan het werk in De Roma in Antwerpen; we zagen een band in bloedvorm. Quinten Vermaelen, Aäron Koch, Quinten De Cuyper, Sander Smeets, Olivier Penu en Maximilian Dobbertin brachten samen een intens groepsgeluid dat steeds veel indruk maakt. We vermoeden dan ook dat de tweede langspeler nog straffer zal klinken dan zijn voorganger, die al vrij indrukwekkend was.

© Calicos

Reliving is een smaakmaker uit de volgende Calicos-langspeler. Het nummer gaat over het omarmen en aanvaarden van nostalgie. Het wegdromen in de schoonheid en de tristesse van voor altijd verloren mooie momenten van geluk. Het is een dromerige pareltje gebrouwen uit pure schoonheid. De band creëerde een prachtig klankentapijt en de zachte, warme stem van Vermaelen vormt de kers op de taart.

Als je dan toch wilt wegdromen naar nostalgische momenten, dan leverden de Calicos daar met Reliving de perfecte soundtrack voor. Maar vergis je niet, dit is ook een ijzersterk nummer voor mensen die níet willen wegdromen, maar zich volledig willen laten inpakken door deze talentrijke band.

Calicos kan je aan het werk zien op:

28/07 – Dioniss Festival, Gent
29/07 – M-Idzomer, Leuven
06/08 – Fonnefeesten, Lokeren

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More