Home Belgisch BONZO – Everyday (ET!KET Records)

BONZO – Everyday (ET!KET Records)

by Robbert De Schutter

De Leuvense band Bonzo komt met nieuwe muziek voor de dag. Na hun debuutalbum Always Holidays is het de eerste keer dat ze van zich laten horen. Dat doen ze met het dromerige lo-fi popnummer Everyday. Voor de single heeft de band voor het eerst een opname gemaakt met de volledige band, wat de verschillende instrumenten beter tot hun recht liet komen. Nog een primeur voor de band is dat ze samenwerkten met een producer. Het nummer werd opgenomen in de Hightime Studio met Thomas Valkiers.

Met een vernieuwde, volle sound stelt Bonzo het jongvolwassen leven in vraag. De sleur van het leven en de zelftwijfel wordt op de tonen van een zweverige gitaar en een gezapig ritme van de drums bezongen in Everyday. Met het nummer heeft de band een oorwurm gecreëerd die nog uren door je hoofd blijft zweven.

De huidige toestand heeft Bonzo er niet van kunnen weerhouden een videoclip op te nemen bij het nummer. Over het oorspronkelijke script heeft de band een kruis kunnen maken, maar DIY-gewijs hebben ze een quarantaine-versie gemaakt.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More