Home Singles BLUAI – Dime Store

BLUAI – Dime Store

by Bart Verlent

Een tijdje geleden werden de namen aangekondigd voor het We Are Open 2022 showcasefestival. Tussen alle (redelijk) bekende namen stond het vrij onbekende BLUAI. De band rond de 24-jarige singer-songwriter Catherine Smet uit Beveren-Waas, won onlangs de Antwerpse editie van Sound Track 2021 en is geselecteerd voor Humo’s Rock Rally. Hun zalige bedroompop zou dan ook wel eens serieus kunnen aanslaan.

© BLUAI

Dime Store is nog maar de tweede single van de vier dames en werd opgenomen met producer Bert Vliegen. Het is een klein liedje met veel kwaliteit. De subtiele warme arrangement vullen de stem van Smet heel mooi aan waardoor we een perfect geheel krijgen.

Als je zo’n sterk nummer aflevert als tweede single weet je dat er veel talent schuilt in BLUAI. Wij kijken alvast uit naar meer BLUAI. Je kan de band live aan het werk zien op 18 of 19 februari in de Antwerpse Trix tijdens het We Are Open festival. Op 25 februari staan ze op de Humo’s Rock Rally preselecties in de Antwerpse Kavka Zappa.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More