Home Singles BLIND DRIFT – CAN’T GET ENOUGH OF YOU

BLIND DRIFT – CAN’T GET ENOUGH OF YOU

by Kennet De Bondt

Na hun debuut ep Why Can’t We Go There, lijkt Band Drift klaar voor het vervolg. Hun nieuwe nummer, Can’t Get Enough of You, handelt over nieuwe mensen leren kennen, vrij zijn en hopeloos verliefd worden. De indiepop-band, gevestigd in Gent, slaat hiermee een ietwat vrolijkere weg in.

Het nummer begint met een mooie gitaartokkel, geflankeerd door een paar solonoten. Dan vallen de drum, de sax en de bas in. Even later worden we verrast door een steviger ritme en de zang met een aparte stemkleur.

De song op zich is echt goed, en absoluut het beluisteren waard, maar zou waarschijnlijk nog beter klinken met wat meer gevarieerde klanken en een mix waarin de bas niet zo luid voorkomt. Maar dit zijn slechts details die niets wegnemen van kwaliteit van het nummer.

Met een selectie voor Humo’s Rock Rally 2022 en de Rock Rally voor het terugkerende Rock Affligem heeft de groep alvast iets om naar uit te kijken.

De socials van Blind Drift vind je hier.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More