Home Singles BLAINE WALKER – Party in the 6ix

BLAINE WALKER – Party in the 6ix

by Hans Verhoeven

Dit zal de geschiedenis ingaan als het stukje met de uitroeptekens. ‘!’, dus. En daar zorgt hij, Blaine Walker, voornamelijk zelf voor. Lees verder, steek een vuist in de lucht, roep Yeah! telkens je dat doet want hier is, dames en heren, Blaine Walker.

Het is een Canadees. Uit Toronto. En hij is daar blijkens deze single verdomd trots op. Yeah!
De brave man – veronderstellen we toch – wou een ode maken aan zijn favoriete American Football Team, de Toronto Argonauts. Daar is hij bij deze dan meer dan in geslaagd.

Dit moet wel gesponsord zijn door de toeristische promodienst van Toronto. Want Walker houdt van zijn stad. Echt wel. Nee hoor, echt spectaculair veel. Yeah!

En wat stelt dit muzikaal voor? Niks, maar dat hoeft ook niet. Men kan er wel een eind weg op dromen. Naar een bar in Toronto waar je best thermisch ondergoed draagt en je Bud Light hijst terwijl er een match van de Argonauts op tv is. Roep Yeah! bij elk gescoord punt van hen. Het dragen van een geruit flanel hemd kan helpen, zo ook een petje.

De vraag kan en mag gesteld worden: wat staat dit hier te doen? Niks. Wat staan wij hier te doen? Nog minder. Ach, ernst is en blijft het enige wat altijd te mijden valt. En nu allemaal samen: Yeah!

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More