Home Singles BLACKWAVE. – good day (black.wave)

BLACKWAVE. – good day (black.wave)

by Björn Comhaire

Dat één plus één soms meer is dan twee wordt ondertussen al een jaar of vijf op een weldoende manier aanschouwelijk gemaakt door blackwave. Zet Willem Ardui en Jean Atohoun samen op een podium en de r&b gutst uit de speakers. De twee brengen muziek waar wij al eens een vreugdevol danspasje op durven placeren, zij het dan toch vooral binnen de muren van onze eigen woonstede.

blackwave. © Davy Denduyver

In tegenstelling tot wat de titel suggereert is nieuwe single good day helemaal niet zo’n happy nummer. Good day gaat over die dagen waarop je jezelf met veel moeite uit bed hijst terwijl je je afvraagt waarom je eigenlijk zelfs de moeite doet. De zoektocht naar een doel, een reden, iets om naar uit te kijken. Vragen waar we allemaal wel eens mee te maken krijgen, al heeft de een er waarschijnlijk wat meer last van dan de ander.

Maar er is hoop want vandaag wordt tenslotte een good day; de dag waarop de bocht wordt ingezet, het stuur terug in handen genomen en jezelf in vraag gesteld. Of misschien ook niet…

Je hoort het, ook voor blackwave. is het niet alle dagen feest. Ardui en Atohoun leveren met good day misschien wel hun meest persoonlijke nummer af tot nu toe.

FACEBOOK / WEBSITE / INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More