Home Belgisch BIRTHE – Strangers

BIRTHE – Strangers

by Ann Cnockaert

Birthe deelt haar nieuwste single Strangers een latin-popnummer dat de complexiteit van giftige relaties verkent.

Van jongs af aan is Birthe bezeten door muziek. Al vroeg zat ze urenlang vastgekluisterd aan haar cd-spelertje. Op 14-jarige leeftijd maakte ze haar podiumdebuut met een coverbandje en won verschillende muziekwedstrijden.

Afgelopen jaar schitterde Birthe op festivals zoals de Gentse Feesten en Rijvers Festival, waar ze samen met haar band originele bewerkingen van tijdloze klassiekers bracht, variërend van rock tot soul, voor jong en oud. Nu is ze klaar voor de volgende stap: het delen van haar eigen muziek met de wereld.

Birthe duikt met haar nieuwste single Strangers in de complexiteit van giftige relaties. Het nummer, een mix van pop, soul en Latijns-Amerikaanse ritmes, verkent de vicieuze cirkel van aantrekken, afstoten en uiteindelijk loslaten. Haar krachtige stem en meeslepende klanken maken dit nummer een bijzondere ervaring. De rauwe en eerlijke teksten, gebaseerd op haar eigen ervaringen, getuigen van kracht en kwetsbaarheid.

Later dit jaar kunnen we nog meer nieuwe muziek van Birthe verwachten en haar album is gepland voor begin 2025. Haar nieuwe single Strangers is een veelbelovende voorbode van wat komen gaat.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More