Home Singles BEN TALMI – Canoe Meadows (Sonder House Records)

BEN TALMI – Canoe Meadows (Sonder House Records)

by Bart Verlent

Ben Talmi maakt de arrangementen voor onder andere Manchester Orchestra, Wild Nothing en Okay Kaya, ook schrijft hij muziek voor films en commercials. Als hij tussendoor nog tijd heeft, dan schrijft hij een eigen album bij elkaar. Voor die songs laat hij zich beïnvloeden door Paul Simon, Sufjan Stevens, Nick Drake en Christian Lee Hutson. Het resultaat is een combinatie van indiepop, folk en chamber pop.

© Ben Talmi

Op 20 mei verschijnt zijn nieuwe album Berkshires. Het is een soort van liefdesbrief aan zijn thuisstad Pittsfield. Canoe Meadows is de tweede single van de plaat en gaat over het natuurpark met dezelfde naam, de clip werd dan ook daar opgenomen.

Canoe Meadows is een wondermooie, dromerige track die het songschrijverstalent van Talmi mooi in de picture zet. De man schrijft pakkende arrangementen die het nummer naar een hoger niveau tillen. Ben heeft een heel zachte stem die perfect bij dit pakkende nummer past.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More