Home Belgisch BELTOON (REWIND) : PHASM x STR.

BELTOON (REWIND) : PHASM x STR.

by Bram Langmans

Rapper / beatmaker Phasm, die niet voor niets le couteau suisse van de Brusselse hiphop scene wordt genoemd, werkte zich ook in 2019 weer in de kijker met een onophoudelijke stroom aan beats voor anderen en releases onder eigen naam.

Daarnaast runt Adrien Béhier ook nog eens zijn ondertussen gerenommeerde Studio 87 en is hij stichtend lid van de Brusselse Six O’Clock Gang. Harde werker dus, die Phasm, en dat leverde gelukkig ook dit jaar weer heel wat moois op waar wij met plezier op terugkijken.

Zo dropte de Brusselaar eind augustus de mokerslag Change d’Ami, waarin ook longstanding copain STR een glansrol mocht spelen. De kankerharde beat van STR en Phasm vormt immers de perfecte achtergrond waarop het duo al (t)rappend te keer gaat alsof er nooit en nergens nog een morgen komt. Of: nihilisme op zijn heerlijkst.

De bijhorende, lichtjes psychedelische videoclip maakt wat ons betreft het plaatje helemaal compleet: pure punk-rock dit, maar dan wel op zijn 2019 BXL’s.

Wij klikken nog eens op replay en hossen hier even lekker “gang gang” brullend door de kamer…

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More