Home Belgisch BELTOON (REWIND) : ELLIS NORTH

BELTOON (REWIND) : ELLIS NORTH

by Luminous Dash

Op onze site liepen uiteraard de gevestigde waarden in de kijker, maar we hebben vanzelfsprekend ook oog voor Belgische artiesten waarvan we vermoeden dat ze in de toekomst wel eens hun strepen zouden kunnen verdienen. Artiesten die vaak vanuit het grote niets opduiken en ons onmiddellijk door hun kunnen weten te charmeren. Ellis North was er zo één van.

Nou ja, vanuit het niets is nu ook niet waar, want de zangeres uit Veurne wist in het verleden al de jury van The Voice te overtuigen. Elise Kinget (zo heet ze) had echter geen zin in een carrière met de gitaar op schoot, en ze wilde een eigen band. Daar vloeide onlangs een debuut-ep uit voort en om maar meteen de grote woorden uit de kast te halen: Ellis North weet te imponeren. Een indiepopgeluid dat kan wedijveren met de grote internationale voorbeelden en een band waarvan je nu al weet dat ze alsmaar zullen blijven groeien. Intens, melancholisch en zelfs een tikkeltje romantisch. Meer dan genoeg om hen bij het beste van Belgisch 2019 te rekenen!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More