Home Belgisch BELTOON: LIZZY.

BELTOON: LIZZY.

by Didier Becu

Niet dat we in herhaling willen vallen, maar nadat we deze zomer de debuutsingle We Can Make This Beautiful van Lizzy als beltoon van de dag bombardeerden, doen we dat ook met haar nieuwste single Teach Me.

Never chance a winning team, en dus nam Lise Reyners (haar echte naam, mocht je deze informatie ooit nodig hebben voor één of andere quiz) en dus ging de zangeres opnieuw in zee met producer Joes Brands van SputnikStudio (AdmiralFreebee, Fixkes en Slongs Dievanongs).

Wat opvalt aan deze nieuwe single, behalve de kwaliteit, is wat voor een progressie Lizzy op zo’n korte tijd heeft gemaakt. Klonk ze op haar debuut nog als een geslaagde mix van pakweg Tsar B, Warhola en Selah Sue dan horen we op deze tweede single een artieste die meer dan ooit haar eigen weg heeft gevonden.

In Teach Me vraagt Lizzy aan haar moeder om haar alles te leren, en dat alles verpakt in een ongelooflijke catchy tune waarmee meteen een gouden visitekaartje wordt afgeleverd. Bekijk ook de knappe clip met danseres Anneleen Meurs en speel het de hele dag af, want jawel…onze beltoon!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More