Home Singles BELTOON : JAGMONKX

BELTOON : JAGMONKX

by Björn Comhaire

Neem een groove die wat doet denken aan Jamiroquai, trap die vooruit met een droge slaggitaar à la Neil Rogers, drapeer daar een zoetgevooisde mannenstem stem en een heerlijk setje backing vocals overheen en werk af met een blazerssectie waarvan James Brown spontaan On The Good Foot uit zijn graf stapt. Goed mengen en je krijgt een verfrissende Fruit Salad, toevallig ook de titel van de tweede single van Jagmonkx!

Een stuk dansbaarder dan de eerste single, wat minder vettig ook maar wel heerlijk funky. Vederlicht entertainment van de bovenste plank, ridicuul zomers en met de energie van een eekhoorn op speed. Een perfecte combinatie, dus ons hoor je in ieder geval niet klagen.

De zevenkoppige band rond zanger, schrijver Thomas Heremans kreeg bij de opnames van Fruit Salad steun van Jef De Smet (percussie), Jeroen Capens (alt en tenor sax) en Timme De Jonghe (trompet). Momenteel zijn er nog geen plannen voor een ep of album maar een klein vogeltje heeft ons wel laten weten dat er binnenkort nog een derde single aankomt. Mooie tijden komen ons tegemoet.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More