Home Singles BELTOON: BELLEMONT FEAT. PJDS.

BELTOON: BELLEMONT FEAT. PJDS.

by Bart Verlent

Twee jaar geleden debuteerde de Brusselse band Bellemont met het album Live Of Lavish, The Jet Sessions op Starman Records. Wij waren onder de indruk van dit prachtige, donkere debuut. Door deze fijne schijf mocht de band een kleine tournee met gitaarwonder Albert Lee maken. Het internationale gezelschap (zangeres Tracee Westmoreland is Amerikaanse en bassist Pieter Vreede is een Nederlander) geeft de muziek van Bellemont het etiket: mercurial post-roots music.

Volgend jaar verschijnt er nieuw werk van Bellemont en daar is deze No Antidote de voorbode van. Voor deze nieuwe single zingt zangeres Tracee een duet met Pieter-Jan De Smet (PJDS). De Smets donkere stem past dan ook perfect bij dit dreigende nummer.

No Antidote heeft heel rijke arrangementen die het nummer een duistere sfeer geven. Bellemont heeft weer een song afgeleverd waar ze mee kunnen uitpakken. Steek alle kaarsen maar aan en doof de lichten en dan heb je de perfecte setting om deze parel te beluisteren.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More