Home Belgisch BELTOON (REWIND) : ASTER.

BELTOON (REWIND) : ASTER.

by Luminous Dash

Ook voor Aster Froyen was 2019 een heel opmerkelijk jaar. Vanuit de Limburgse underground dook de naam van deze jonge kerel alsmaar meer op en door iedereen die hem bezig zag aangeduid als een in het oog te houden muzikant. Niet in het minst door zijn virtuoos gitaarspel, rakende teksten en een stem die je bij de strot pakt.

We waren meer dan trots dat zijn buddies van PEUK hem geïnviteerd hadden op de derde verjaardag van Luminous Dash in de Gentse BarBroos, want dat dit een grote mijnheer in de Belgische muziekscene zal worden, daar zijn we wel zeker van.

Het einde van het jaar kon voor Aster niet beter, want in Limburg werd hij één van de laureaten van het Limburgse gedeelte van het rockconcours Sound Track. Van Aster is er een ep beschikbaar die hij in eigen beheer uitbracht, wij kozen als Beltoon Rewind voor de track Sunflower die hij onlangs ook opnam voor Villa Basta en waar je perfect kan zien waar deze virtuoos toe in staat is.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More