Home Singles BELCIRQUE – Locura (ARC Music)

BELCIRQUE – Locura (ARC Music)

by Bart Verlent

Sinds 2013 zet de zevenkoppige band Belcirque de podia in binnen- en buitenland op stelten met hun wonderlijke en kleurrijke nummers die je meenemen naar hun eigen universum, ver weg van de platgetreden paden. De Gentse band verweeft meerstemmige vocals, blazers, gitaren, bas en percussie tot een magisch geheel. In hun sound hoor je invloeden terug uit swing, folk en pop en die combineren ze met teksten in het Engels, Frans of in het Spaans.

© Belcirque

Op 2 juni verschijnt het derde Belcirque-album La Grande Fête op het Engelse label ARC Music, waar deze Locura het eerste voorproefje van is. Vanaf de eerste tonen brengt Belcirque de zon binnen met deze zomerse song. Astrid Creves flexibele stem danst vrolijk doorheen het nummer. De Zuiderse percussie en swingende gitaren kleuren de song mooi in.

Belcirque levert met deze Locura het perfecte medicijn tegen de corona- of de lockdown-blues. Zet tafels en stoelen aan de kant en laat je gaan op de zomerse klanken van Belcirque.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More