Home Singles BEECH – The Aftermath/ At The Well

BEECH – The Aftermath/ At The Well

by Ann Cnockaert

Om ons verlangen naar het nieuwe album wat te temperen krijgen we maar liefst twee singles van Beech, het slackerpop-project van Kristof Souvagie, geserveerd!

The Aftermath was het eerste nummer dat opgenomen werd voor het album. Kristof Souvagie speelde ook voor de eerste keer alle instrumenten zelf in.

Het uptempo nummer heeft een erg aanstekelijke vibe met fijne gitaarpartijen. Helaas heeft het nummer het niet gehaald op het album. Gelukkig speelt Beech deze song vaak live, dus dat mogen we zeker verwachten op één van de concerten in het najaar.

At The Well start ingetogen, dromerig tot de gitaren bij de break meer op de voorgrond komen en het nummer voller wordt. Er is ook een super fuzzy gitaarsolo op het einde, verborgen in de mix. We zijn al fan van Beech van bij het prille begin. Met deze double bill bewijst Souvagie eens te meer dat hij goede songs kan schrijven.

Het album Artifact komt op 6 oktober uit op Gazer Tapes en zal verkrijgbaar zijn op cassette, cd en op alle streaming platforms.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More