Home Singles BEAU ONE – Ticket To Somewhere

BEAU ONE – Ticket To Somewhere

by Bart Verlent

De Gentse songschrijver, zanger en muzikant Peter Boone dook in het verleden in feite zowat overal op, hij was toetsenist bij A Split Second, hij schreef muziek voor The Skyblasters, Leen Persijn en zelfs voor de dolfijnshow van het Boudewijnpark. Ook nam de man deel aan The Voice Van Vlaanderen en tegenwoordig focust hij zich op het project Peter en de Vos waarmee hij Nederlandstalige kleinkunst pop maakt samen met Fran Devos en zijn jongste dochter Luna. Het trio gaat volgend jaar aan de slag met Pascale Platel om een heuse theatertour voor te bereiden.

Maar Peter heeft nog genoeg tijd en inspiratie om zich volledig te gooien in een solo-project. Met Beau One wil hij Engelstalige nummers uitbrengen die een mix zijn van pop, blues en rock.

Ticket To Somewhere is het solodebuut van Peter en gaat over het feit dat we allemaal doen alsof we op weg zijn naar ergens, maar meestal is dat een weg naar nergens of naar het toevallige. Voor deze song liet Peter zich inspireren door Nowhere Man van The Beatles.

Het is een vrolijke poppy single waar je instant vrolijk van wordt met een typisch Amerikaans singer-songwriter randje dat in de lijn ligt van John Mellencamp. Het klinkt super aanstekelijk zoals eigenlijk alle composities van Peter Boone. Van ons mag dit talent nog meer van die fijne songs de wereld insturen.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More